Programma

  

Dagreis naar de Floriade in Almere!

                   

Op vrijdag 20 mei gaan we naar de wereldtuinbouwtentoonstelling “de Floriade” in Almere.

Laat je betoveren door prachtig groen!

Deze wereldtuinbouwtentoonstelling wordt sinds 1960 één keer per 10 jaar in een Nederlandse plaats gehouden. Op 14 april opent de Floriade haar poorten een half jaar lang in Almere.

We gaan genieten van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Je ontdekt hier oplossingen die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Het Floriade-park is een feest van groen en duurzame technologie. In dit levend laboratorium worden nieuwe technologieën voor groen, voedsel, energie en gezondheid onderzocht en toegepast, maar dat is nog niet alles. Er is heel veel te zien, ruiken en proeven op de expo.  Wilt u meer weten en op de hoogte blijven van de Floriade, dan kunt u op de website van de Floriade kijken.

U krijgt nu de kans om met mij hier naar toe te gaan en zoals vanouds weer te gaan genieten van onze gezellige dagreis!     Gaat u mee?   Om zoveel mogelijk te kunnen zien op deze dag, gaan we vroeg op pad.  We vertrekken om 7.15 uur  vanaf de parkeerplaats bij sporthal de “Couburg” en zijn om ongeveer 21.00 uur weer terug in Koudekerke. De Couburg ligt aan de Duinstraat, dit is de doorgaande weg van Koudekerke naar Biggekerke.

De kosten voor deze dagreis bedragen per persoon € 65,00  (Dit is het busvervoer, de entree, drankje, iets lekkers op de terugreis, en een attentie voor de chauffeur) .

U mag introducees meenemen.

Let op! U kunt zich alleen telefonisch opgeven en na de betaling is uw opgave definitief!                   

Wilt u dit bedrag over maken op bankrekeningnummer:

NL08 ABNA 051.03.42.442  t.n.v  P.van Keulen – Simpelaar

onder vermelding van dagreis Floriade.

 

Workshops Voorjaar/Pasen

Alle workshops staan in het teken van de lente. We gebruiken natuurlijke materialen in en op verschillende ondergronden.

We gaan werken in niet al te grote groepen. Max. 8 personen per workshop

Een gezellige middag of avond uit !

Maandagavond 4 april: Voorjaars/Paaskrans

Op een krans van repen berkenschors  ( ruim 40 cm. In doorsnede) gaan we met extra takken, eitjes, mos en andere voorjaarsmaterialen een mooie voorjaarskrans maken die u op kunt hangen of als tafeldecoratie kunt gebruiken.

Dinsdagmiddag 5april: Rollend de lente in.

Een langwerpig tafelstuk ( 45 cm)  We maken een verbinding van houtschijven ( een rol)  met daartussen voorjaarsmaterialen, groen, mos, bloemen etc.

Woensdagmiddag 6 april: 3d ring

Een prachtig werkstuk! Een dubbele ring  ( doorsnede 40cm.) gaan we aankleden met takken, schors, mos etc. Deze ring kan staan, maar ook eventueel opgehangen worden.

Donderdagavond 7 april: Stenen bloempot met schotel

Een zandkleurige pot met schotel ( model : roodstenen buiten pot,  doorsnede  20cm. ) gaan we opmaken met mooie takken, een nest, bloemen etc.

Maandagavond 11 april: Ovaal tafelstuk.

Een ondergrond van oasis en styropor (lengte 35cm. en hoogte 20cm.) bekleden we met een mat van takken en gaan we opmaken met diverse voorjaarsmaterialen. Mooi voor op een lage kast of als tafelstuk.

 

Dinsdagmiddag 12 april: Metalen hanger ( eivorm)

Ik heb 2 maten ingekocht van deze hangers.   Deze kunnen we op een houten schijf zetten of hij kan ook opgehangen worden.

We gaan deze bekleden net als een krans, met takken, mos eitjes etc.

Woensdagavond 13 april: Nest op poten.

Ik heb 2 maten van deze ondergrond( 40 en 45 cm. hoog) U kunt 2 kleine of      1 grote standaard opmaken in deze workshop. U maakt eigenlijk een nest in takken ( leuk voor op een side table, voor een spiegel etc.)

Donderdagmiddag 14 april: Paaskrans op mooie houten schijf.

Een oasiskrans van 25cm. gaan we met allerlei voorjaarsmaterialen opmaken en deze komt te liggen op een houten schijf.

 

De middagworkshops beginnen om 13.30 uur en de avondworkshops               om 19.30 uur. De materiaalkosten inclusief lesgeld, koffie etc. zullen tussen de €35,- en €39,50 liggen. Dit kunt u tijdens de workshop contant betalen.

Bent u  plotseling verhinderd om te komen, dan kunt u de materialen afhalen als pakket tegen betaling van de materiaalkosten.

 

Wilt u zich opgeven of heeft u vragen over de workshops of busreis, dan kunt u mij telefonisch bereiken op tel.nr. 0118-552156

Liefst tussen 12.00 uur en 13.00 uur of  s ‘avonds tussen 19.00uur en 20.00uur

Lukt dit niet, dan kunt u mij ook een mailtje sturen.